Ved seriøs interesse kan du skrive lidt om dig selv og din familie, boligform, andre dyr og gerne beskrive hvilke forventninger/forhåbninger, du har til mig som opdrætter og til hvalpen.

Evt. ledige hvalpe vil kunne ses på
www.købhund.dk

Hvalpe fra os er:

Opdrættet efter Klubben For Små Selskabshunde og DKK`s avlsanbefalinger. 
Dvs. forældrene er avlsgodkendte og sundhedstestede.
Både mor og far er testet for patella lux. med resultatet 0/0


Begge forældre kan ses og har de skønneste temperaments.


Vi har været igang med renlighedstræning fra 3 ugers alderen indendørs på måtte, og ellers træner vi udendørs fra ca. 5 uger.
 
De er vænnet til negle klip fra 1. uge.

Når vores hvalpe rejser hjemmefra...
Er der foretaget sundhedstest hos dyrlægen af:
øjne, ører, næse, lymfeknuder, mund/tænder, hud/hårlag, led, bevægelser, hjerte/lunger, navle/lyske, poter og kløer, analområdet og evt. testikler.
De vil være vaccineret 1. gang mod parvovirus, hundesyge, leverbetændelse, parainfluenza og leptospirose. De skal derfor kun vaccineres een gang efterfølgende.
De vil have fået ormekur minimum 3 gange. Vi bruger flere typer for at ramme så bredt som muligt.

Der medfølger foder til den første tid. Herudover vil du have mulighed for at registrere dig som hvalpe-ejer hos vores foderleverandør, og som tak få extra foder tilsendt.

Der medfølger desuden et tæppe, der dufter af flokken, lidt legetøj og nogle naturlige godbidder og en ekstra ormepille.
 
Der foruden, kan der tilkøbes:
børste, shampoo, sele, line, seng, luksustæppe transportbur/taske, tissemåtte mm.

 

Vigtigt omkring Corona... 
Vi kan ikke vide hvad dagen i morgen bringer, så overordnet skal vi følge de nyeste anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen som kan læses på coronasmitte.dk
 
For at minimere risikoen for corona smitte, følger vi DKK's anbefalinger omkring besøg:

Grundet smitterisiko skal besøg og fysisk kontakt minimeres. Vi bruger smartphone og aftaler virtuelle møder på via "face-time" eller videosamtaler på Skype. På den måde kan vi vise forældrene og hvalpene "live", vise rundt hos hundene og svare på spørgsmål i en levende samtale.

På samme måde kan den interesserede familie, vise deres hjem frem, fortælle om dagligdagen, børn og andre kæledyr mm.
 
Vi kan lære hinanden at kende og familien kan løbende følge hvalpens udvikling.

Vi lader kun raske personer håndtere hvalpene. 
 
Vi vasker hænder og bruger sprit før og efter kontakt med hvalpene. Når hvalpene er gamle nok ca. 4-5 uger og vejret er godt, så kommer hvalpene med ud (bare i kort tid) på tæpper i haven og socialisering sker der med god sikkerhedsafstand til andre mennesker.

Vi taler alt vedrørende overdragelsen igennem på mobil eller Face-time før overdragelsen. Kontrakter kan klargøres og sendes på mail. Kun få (en eller to) raske personer deltager ved overdragelsen, som er så kort som mulig - resten tager vi på Facetime efterfølgende. I bliver bedt om at bruge håndsprit og/eller vask hænder grundigt før og efter. 

Hvis overdragelsen kan finde sted ude, kan det nedsætte smitterisikoen.
 
Vi følger op via Skype eller Face-time.

Det er en helt exceptionel situation, vi er i og vi må alle gøre vores bedste for at komme godt igennem.Vi vil, for så vidt det er muligt, offentligtgøre planlagte kuld her på siden.
Hvis ikke vi har den hvalp, du søger, så kan vi formodentligt henvise til andre opdrættere.

 

Derfor kontakt os gerne via kontaktformularen.